Smart Home Monitor

Du kan angi et privat Wi-Fi-nettverk som hjemmenettverk. Kaspersky-programmet viser informasjon om enheter som er koblet til dette nettverket i Smart Home Monitor-vinduet.

Merk: Denne funksjonaliteten er tilgjengelig kun i Kaspersky Plus og Premium.

Åpne Smart Home Monitor-vinduet

I Smart Home Monitor-vinduet spør programmet om du vil angi Wi-Fi-nettverket som et hjemmenettverk hver gang du kobler til et privat Wi-Fi-nettverk. Kaspersky-programmet viser også et varsel hvis du ikke har angitt et hjemmenettverk.

Angi et Wi-Fi-nettverk som et hjemmenettverk i Smart Home Monitor-vinduet

Du kan få Kaspersky-programmet til å glemme Wi-Fi-nettverk som ikke er hjemmenettverket ditt lenger.

Merk: Denne funksjonaliteten er tilgjengelig kun i Kaspersky Plus og Premium.

Glem nåværende hjemmenettverk

Du kan oppdatere listen over enheter som er koblet til hjemmenettverket ditt.

Vis og oppdater listen over enheter på hjemmenettverket

Hvis en enhet ikke er koblet til nettverket ditt lenger (for eksempel en gammel telefon), kan du slette denne enheten fra listen over enheter som er koblet til hjemmenettverket ditt.

Endre enhetsbilde

Endre enhetsnavn

Slett en enhet fra listen over enheter som er koblet til hjemmenettverket ditt

Hvis du finner en ukjent enhet i listen over enheter som er koblet til hjemmenettverket ditt, kan du blokkere tilgangen for denne enheten.

Blokker tilgang til hjemmenettverket for en ukjent enhet

Beskytt det trådløse nettet ditt